Leraar in opleiding

Tijdens je studie gratis gebruikmaken van LessonUp

Met LessonUp maak je als leraar in opleiding gemakkelijk leuke lessen. Voeg interactieve elementen toe zoals polls, video's, sleepvragen, woordwebben en meer.

Ben jij leraar in opleiding?

LessonUp geeft je graag een extra duwtje in de rug als leraar in opleiding. Daarom mag jij tijdens jouw studie kosteloos de Docenten Pro-licentie gebruiken.

Maak direct een LessonUp-account aan en vraag via dit formulier jouw gratis Docenten Pro-licentie aan. Binnen een werkdag ontvang je een vouchercode waarmee je direct aan de slag kunt!

Let op:

Na schooljaar 2021/2022 wordt er geen kosteloze Docenten Pro-licentie meer aangeboden. Dit wordt direct met jouw opleiding geregeld.

Wij willen graag valideren dat je student bent. Meld je daarom aan met een studenten-mailadres. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kun je ook een kopie van een studiebewijs (studentenpas, bewijs van inschrijving) sturen.

De Opleiderslicentie

LessonUp vindt het belangrijk dat de leraar van de toekomst een goede toolkit in handen heeft om met vertrouwen en kennis het avontuur voor de klas te beginnen. 

Vanaf studiejaar 2022/2023 bieden we de Opleiderslicentie aan. Hiermee kunnen onder andere alle studenten gratis aan de slag met LessonUp als basis van hun toolkit. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.