Navorming Vlaanderen

Nascholing 'De kracht van digitale didactiek'

LessonUp ondersteunt de professionele ontwikkeling van docenten. Tijdens deze nascholingsmiddag leer je hoe je de Digisprong en de 16 sleutelcompetenties kunt vormgeven met de inzet van een digitaal platform.

LessonUp komt naar Vlaanderen met een inspirerende middag. In een inspirerende sessie laten we zien dat de kracht van digitale didactiek niet ligt in de knopjes, maar in jouw didactische- en pedagogische vaardigheden. Alles begint met jou, de docent. Ontdek hoe jij en jouw studenten voordeel kunnen halen aan de krachtige driehoek van leerstof, digitale oplossingen en didactiek. Let’s talk about education! 

Je leert hoe je de Digisprong en de 16 sleutelcompetenties kunt vormgeven met de inzet van LessonUp. LessonUp is hét onderwijsplatform om dynamische leermiddelen te creëren. Ontwikkel je eigen lessen of maak gebruik van kant-en-klare lessen van uitgevers of collega’s, verrijkt met interactie.

Nascholingsdag in Oudenaarde
'De kracht van digitale didactiek'

Datum: Dinsdagmiddag 7 juni

Tijd: 15:00 tot 17:00 uur

Locatie: Gent

Spreker: Jan-Wolter Smit - Head of Education

Bijdrage: 39 euro p.p.

Let op: er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar

Nascholingsdag in Antwerpen
'De kracht van digitale didactiek'

Datum: Woensdagmiddag 8 juni

Tijd: 15:00 tot 17:00 uur

Locatie: Salons van Edel, Antwerpen-Wilrijk

Spreker: Jan-Wolter Smit - Head of Education

Bijdrage: 39 euro p.p.

Let op: er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar

Ontvang een gratis Docenten Pro-licentie*

Schrijf je nu in voor 1 juni 2022 deze nascholingsmiddag op 8 juni en ontvang een jaar lang gratis de Docenten Pro-licentie t.w.v. 69 euro. LessonUp kun je op elk niveau, in elke lesfase en bij elk vak inzetten. Met de LessonUp Pro-licentie kun je onder andere:

- Interactief lesmateriaal maken

- Kant-en-klare lessen gebruiken

- Lesrapportages bekijken

- Leerlingvoortgang inzien

De belangrijkste uitdaging die door LessonUp voor een groot gedeelte is opgelost, is het vasthouden van de betrokkenheid van de leerlingen.
Saskia Verhoek-van Breukelen
Docente Maatschappijleer