Schoollicentie Basis

Voordelig aan de slag met een schoollicentie van LessonUp.

Voordelig starten met een schoollicentie

Bij aanschaf van de Schoollicentie Basis, ontvangen alle docenten de Docenten Pro-licentie en de daarbij behorende voordelen. Denk hierbij aan: klassen aanmaken, lessen delen (op afstand), toetsen uitdelen en inzage in de voortgang van leerlingen.

De Schoollicentie Basis bied je vanaf 10 docenten de mogelijkheid om voordeliger Docenten Pro-licenties aan te schaffen. In plaats van 69 euro per docent, bedraagt het tarief namelijk maar 67 euro per docent per jaar.

Daarbij ontvangt de school een beheeromgeving met een aantal voordelen, namelijk:

  • Flexibel licentiebeheer
  • Inzage in facturen
  • Verwerkersovereenkomst

Wil je direct beginnen? Dat kan! Op werkdagen kun je binnen drie uur aan de slag met de schoollicentie.

Beheeromgeving

Als school heb je het beheer over jullie schoollicentie. Het beheer is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Dit kan gedaan worden door zowel een ICT'er als een docent.

Flexibel licentiebeheer

In de beheeromgeving heb je een overzicht van alle docenten die gebruikmaken van de schoollicentie. Je kunt eenvoudig licenties toe- en afwijzen. Stel dat een docent uit dienst gaat of langdurig ziek is, dan kun je de licentie toewijzen aan een andere (vervangende) docent. Gedurende het contract kun je via de beheeromgeving extra licenties aanschaffen. Wil je weten hoe actief de licenties gebruikt worden? Overweeg dan de Schoollicentie Compleet.

Inzage in facturen

Als beheerder heb je inzage in alle facturen van de schoollicentie. In het overzicht kun je direct zien of de factuur al is voldaan. Facturen voor schoollicenties sturen wij altijd op basis van achterafbetaling.

Verwerkersovereenkomst

Graag komen wij met jouw school de verwerkersovereenkomst overeen. LessonUp hanteert een standaard convenant. Via de beheeromgeving kun je deze eenvoudig ondertekenen. Mocht je de verwerkersovereenkomst alvast willen bekijken, dan kan dat hier.

Vraag een offerte aan

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor jouw team, sectie of school? Vraag dan een offerte aan. Klik hiervoor op de onderstaande button.