Schoollicentie Compleet

Samen met jouw sectie of school aan de slag in een schoollicentie van LessonUp.

Samenwerken in een schoollicentie

De Schoollicentie Compleet is gericht op het samenwerken met collega's. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen, ontvang je de volgende functionaliteiten:

  • Gedeelde blauwe werkmap/folder om lessen in te delen
  • Realtime samenwerken aan dezelfde les
  • Klassen met elkaar delen
  • Kanaal met alle gemaakte lessen binnen de schoollicentie
  • Een eigen beheeromgeving met o.a. inzicht in licentiegebruik

Bij aanschaf van de Schoollicentie Compleet, ontvangen alle docenten de Docenten Pro-licentie en de daarbij behorende voordelen. Denk hierbij aan: klassen aanmaken, lessen delen (op afstand), toetsen uitdelen en inzage in de voortgang van leerlingen.

De Schoollicentie Compleet is beschikbaar vanaf 10 docenten. Het tarief bedraagt 89 euro per docent per jaar. Wil je direct beginnen? Dat kan! Op werkdagen kun je binnen drie uur aan de slag met de schoollicentie.

Beheeromgeving

Als school heb je het beheer over jullie schoollicentie. Het beheer is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Dit kan gedaan worden door zowel een ICT'er als een docent.

Flexibel licentiebeheer

In de beheeromgeving heb je een overzicht van alle docenten die gebruikmaken van de schoollicentie. Je kunt eenvoudig licenties toe- en afwijzen. Stel dat een docent uit dienst gaat of langdurig ziek is, dan kun je de licentie toewijzen aan een andere (vervangende) docent. Gedurende het contract kun je via de beheeromgeving extra licenties aanschaffen.

Inzicht in licentiegebruik

Krijg inzicht in hoe actief de uitgegeven licenties worden gebruikt. In de beheeromgeving kun je dit per docent bekijken. Dit kan helpen bij het toe- en afwijzen van licenties.

Mappen

De beheerder kan voor de blauwe gedeelde werkmap schrijf- en leesrechten toekennen aan de docenten. Zo heeft de beheerder in de hand wie er alleen documenten kunnen bekijken en wie er ook documenten kunnen bewerken.

Inzage in facturen

Als beheerder heb je inzage in alle facturen van de schoollicentie. In het overzicht kun je direct zien of de factuur al is voldaan. Facturen voor schoollicenties sturen wij altijd op basis van achterafbetaling.

Verwerkersovereenkomst

Graag komen wij met jouw school de verwerkersovereenkomst overeen. LessonUp hanteert een standaard convenant. Via de beheeromgeving kun je deze eenvoudig ondertekenen. Mocht je de verwerkersovereenkomst alvast willen bekijken, dan kan dat hier.

Vraag een offerte aan

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor jouw team, sectie of school? Vraag dan een offerte aan. Klik hiervoor op de onderstaande button.