Schoollicentie Plus

Op maat aan de slag met de schoollicentie van LessonUp.

Jouw schoollicentie op maat gemaakt

In de Schoollicentie Plus ontvang je alle voordelen van de Schoollicentie Compleet en maatwerk naar wens. Graag gaan we met jouw school in gesprek over jullie wensen en de mogelijkheden. Andere scholen kiezen voor maatwerk voor bijvoorbeeld de volgende opties:

  • Single Sign On (SSO)-integratie tussen SURFconext of jullie ELO en LessonUp (vanaf 50 docenten)
  • Samenwerken met collega's in een gedeelde privé werkmap
  • Ontwikkelen eigen leerlijnen
  • Lesplannen creëren en opnemen
  • Stap-voor-Stap module

Bij aanschaf van de Schoollicentie Plus, ontvangen alle docenten de Docenten Pro-licentie en de daarbij behorende voordelen. Denk hierbij aan: klassen aanmaken, lessen delen (op afstand), toetsen uitdelen en inzage in de voortgang van leerlingen.

De Schoollicentie Plus is beschikbaar vanaf 10 docenten. Het tarief bedraagt 129 euro per docent per jaar. Wil je direct beginnen? Dat kan! Op werkdagen kun je binnen drie uur aan de slag met de schoollicentie.

Beheeromgeving

Als school heb je het beheer over jullie schoollicentie. Het beheer is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Dit kan gedaan worden door zowel een ICT'er als een docent.

Flexibel licentiebeheer

In de beheeromgeving heb je een overzicht van alle docenten die gebruikmaken van de schoollicentie. Je kunt eenvoudig licenties toe- en afwijzen. Stel dat een docent uit dienst gaat of langdurig ziek is, dan kun je de licentie toewijzen aan een andere (vervangende) docent. Gedurende het contract kun je via de beheeromgeving extra licenties aanschaffen.

Inzicht in licentiegebruik

Krijg inzicht in hoe actief de uitgegeven licenties worden gebruikt. In de beheeromgeving kun je dit per docent bekijken. Dit kan helpen bij het toe- en afwijzen van licenties.

Mappen

De beheerder kan voor de blauwe gedeelde werkmap schrijf- en leesrechten toekennen aan de docenten. Zo heeft de beheerder in de hand wie er alleen documenten kunnen bekijken en wie er ook documenten kunnen bewerken.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een gedeelde privé werkmap. Lessen in deze map zijn automatisch verborgen voor derden en worden dus niet getoond in de lesbibliotheek.

Inzage in facturen

Als beheerder heb je inzage in alle facturen van de schoollicentie. In het overzicht kun je direct zien of de factuur al is voldaan. Facturen voor schoollicenties sturen wij altijd op basis van achterafbetaling.

Verwerkersovereenkomst

Graag komen wij met jouw school de verwerkersovereenkomst overeen. LessonUp hanteert een standaard convenant. Via de beheeromgeving kun je deze eenvoudig ondertekenen. Mocht je de verwerkersovereenkomst alvast willen bekijken, dan kan dat hier.

Maatwerk: Stap-voor-Stap voor het praktijkonderwijs

Stap-voor-Stap is een aanvullende module op de Schoollicentie Plus van LessonUp. Deze module wordt vaak ingezet bij (zeer) moeilijk lerende leerlingen en is dus de ideale aanvulling voor het praktijk- en speciaalonderwijs. Het instructiemateriaal kan worden aangepast op de doelgroep: eenvoudig, veel iconen met weinig tekst en werken met audio- en video-instructies.

Vraag een offerte aan

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor jouw team, sectie of school? Vraag dan een offerte aan. Klik hiervoor op de onderstaande button.