Wat is LessonUp?

Met LessonUp maak of arrangeer je digitale en interactieve lessen, die je direct kunt geven op het centrale scherm in de klas.

alt

Iedere onderwijsvorm

LessonUp is te gebruiken voor ieder type onderwijs en ieder niveau. In onze lesbibliotheek staan meer dan 500.000 lessen voor je klaar die je direct kunt gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of pc in de klas. Daarmee geef je gemakkelijk en snel les aan jouw leerlingen, studenten of cursisten.

Ik zou Lessonup omschrijven als handig, eenvoudig in gebruik en een uitstekend hulpmiddel om mijn lessen te activeren en te differentiëren.
Esther
Docent Wiskunde

Interactie & variatie

Gebruik verschillende onderdelen om je les volledig zelf samen te stellen. Leerlingen houden van interactiviteit, daarom staan er in LessonUp verschillende werkvormen voor je klaar die je zo kunt gebruiken in jouw lessen, waaronder:

Woordweb

Activeer kennis of brainstorm

Sleepvraag

Sleepvraag

Logisch nadenken

Maak of deel een Quiz

Open vraag

Formuleer eigen antwoorden

Video in je les

Videovraag

Varieer en differentieer

alt

Probeer LessonUp gratis uit

Ervaar wat LessonUp voor jou kan betekenen en maak vandaag nog een gratis account aan. De eerste 30 dagen ontvang je gratis het pro-abonnement. Na de proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een gratis abonnement met beperkte functionaliteiten.

Of maak gebruik van de lessen uit onze lesbibliotheek en pas ze eventueel aan naar jouw smaak.