lesson plan

Go Short Middenbouw 2022 - Helden

Ready to use this lesson plan? Use the button below to save a copy of this lesson plan in your account. After doing so, you will be able to modify the lessons as you wish.

Welkom bij de lessenreeks van Go Short - International Short Film Festival Nijmegen. In 2022 biedt het festival een vertoningen aan van een filmprogramma met korte films over helden. Deze lessenreeks is bedoeld om te gebruiken bij de voorbereiding en nabespreking van de online vertoning. In de achtergrondinformatie is meer te vinden over het filmprogramma, extra opdracht ideëen en informatie over filmfestivals en filmmakers.  

Er zitten interactieve elementen in de les, deze kun je inzetten met devices van leerlingen (telefoons of tablets) maar je kunt ze ook gebruiken zonder devices. De leerlingen geven dan gewoon antwoord in de klas. Ook worden de antwoorden op de vragen niet opgeslagen als je de les anoniem geeft, dit is geen probleem voor het geven van de les, maar wel goed om te weten. 

Veel plezier en succes en laat ons vooral weten via educatie@goshort.nl wat je van de lessen vindt! Of geef via LessonUp sterren aan de les.