Kidsweek in de Klas
Welkom bij het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas
lesson plan

KVK

Ready to use this lesson plan? Use the button below to save a copy of this lesson plan in your account. After doing so, you will be able to modify the lessons as you wish.

Kidsweek in de Klas i.s.m. De Kamer van Koophandel (KVK)
Download hieronder gratis de Starterskrant en het lesmateriaal.

Kidsweek in de Klas heeft in samenwerking met de Kamer van Koophandel (KVK) twee extra lessen ontwikkeld rondom ondernemen. In de eerste les wordt aan de hand van De Grote (Geen) Idee Machine op pagina 3 van de Starterskrant toegewerkt naar een concreet plan voor het opzetten van een eigen bedrijf(je). In de tweede les worden de plannen verder geconcretiseerd en gaan uw leerlingen aan de slag met het ontwerpen van een logo, het maken van een begrotingsplan en/of het schrijven van een pitch. U kunt de Starterskrant en het lesmateriaal hieronder downloaden.

De Jonge Startersdag
Op 3 november organiseert KVK in de Jaarbeurs in Utrecht de Startersdag4Kids! Uw leerlingen kunnen allerlei workshops volgen, deskundigen ontmoeten en praten met kinderen die (ook) een eigen bedrijf willen opstarten. Uw leerlingen kunnen zich inschrijven op KVK.nl/startersdag4kids.