Kidsweek in de Klas
Welkom bij het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas
lesson plan

Stichting Blij met een Ei

Ready to use this lesson plan? Use the button below to save a copy of this lesson plan in your account. After doing so, you will be able to modify the lessons as you wish.

Kidsweek in de Klas i.s.m. Blij met een eiBlij met een ei 
Nog even en dan is het Pasen. Veel mensen eten tijdens het paasontbijt een eitje. Wat weten uw leerlingen allemaal van kippen en eieren? Doe de quiz!
Quiz
Kidsweek in de Klas heeft i.s.m. Stichting Blij met een Ei een quiz gemaakt die u met de klas kunt spelen. Dit kunt u op verschillende manieren doen:
(1) Klassikaal - Uw leerlingen schrijven individueel het antwoord op de vraag op een kladblaadje of wisbordje en houden op uw teken hun blaadje of wisbordje in de lucht. Op het bord klikt u het antwoord aan waarvan de meeste leerlingen verwachten dat het goed is.
(2) Klassikaal - Uw leerlingen doen mee met hun eigen device (laptop, tablet of telefoon). U klikt onderaan het scherm 'eigen device' aan. Uw leerlingen gaan naar www.kidsweekindeklas.nl/leerling en voeren de viercijferige code in die onderaan de les staat. U klinkt op 'deel scherm'. Uw leerlingen zien op hun eigen device het scherm dat u op het bord ziet. Zij voeren individueel de antwoorden in. Op het bord ziet u hoeveel leerlingen de vraag hebben ingevuld en hoeveel leerlingen de vraag juist hebben beantwoord.
(3) Individueel - Uw leerlingen hebben tijd over en maken de quiz individueel op hun laptop, tablet of telefoon. 

Veel plezier!