Kidsweek in de Klas
Welkom bij het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas
lesson plan

The Walt Disney Company

Ready to use this lesson plan? Use the button below to save a copy of this lesson plan in your account. After doing so, you will be able to modify the lessons as you wish.

Kidsweek in de Klas i.s.m. The Walt Disney Company
De film
Surfende dolfijnen, walvissen die ruziën en orka’s in de aanval. In de oceaan gebeurt heel veel! Vanaf 2 mei zijn deze prachtige onderwateravonturen te zien in de nieuwe bioscoopfilm Disneynature’s BLUE.

Speciale krant + leskaart
In Kidsweek week 15 vindt u op pagina 4 een advertorial waarin verschillende dieren aan bod komen die in de oceaan leven en in Blue gevolgd worden. Aan de hand van de opdrachtkaart leren uw leerlingen meer over deze dieren en gaan zij zelf op zoek naar meer informatie over dieren die in de oceaan leven.

Win een bezoek aan de film Blue met de hele klas
Aan de hand van het stappenplan in de leskaart maken uw leerlingen een poster met verdiepende informatie over een dier in de oceaan, waar zij zelf meer over willen ontdekken.
Wilt u met de hele klas kans maken om Disneynature’s Blue samen in de bioscoop te bekijken? Maak dan een foto van de posters en mail deze naar info@kidsweek.nl t.a.v. BLUE.