Kidsweek in de Klas
Welkom bij het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas
lesson plan

Tropenmuseum

Ready to use this lesson plan? Use the button below to save a copy of this lesson plan in your account. After doing so, you will be able to modify the lessons as you wish.

Kidsweek in de Klas i.s.m. het Tropenmuseum
Download hieronder gratis de Starterskrant en het lesmateriaal.

Kidsweek in de Klas heeft i.s.m. het Tropenmuseum, Museum Volkenkunde, het Wereldmuseum en het Afrika Museum lesmateriaal ontwikkeld.

Het lesmateriaal
Aan de hand van het lesmateriaal leren uw leerlingen elkaar nog beter kennen. Hieronder kunt u het lesmateriaal downloaden.

Kom langs met je klas! 
De musea bieden veel onderwijsprogramma’s aan waar u met uw klas aan mee kunt doen. Van interactieve rondleidingen, workshops, theatrale activiteitenprogramma’s tot verhalenvoorstellingen en programma’s op school. Kijk op tropenmuseum.nl, afrikamuseum.nl, volkenkunde.nl en wereldmuseum.nl voor meer informatie. 
  
Win een bezoek aan één van de musea 
Wilt u met uw klas naar een van de musea? Laat uw leerlingen dan aan de hand van hun eigen voorwerp die te maken heeft met kleding, feest of eten vertellen wat dit voorwerp over hen vertelt. Stuur een mailtje naar info@kidsweek.nl en wie weet wint u een bezoek voor de hele klas aan één van de musea!