Slide 1 - Tekstslide

Wat weet jij al over Max Verstappen

Slide 2 - Open vraag

Max Verstappen (24) strijdt in de formule 1 om de
wereldtitel met Lewis Hamilton (36). Ze beginnen zondag met evenveel punten (369,5) aan de laatste race van het seizoen. Een van de twee zal dan wereldkampioen zijn. Wie is Max en hoe is hij zo goed geworden?

ook coureur. En zijn moeder kwam uit een Belgische
racefamilie. Ze was heel goed in karten. Max mocht als klein jongetje van drie jaar al mee naar
10 de racebaan. Zo raakte hij op jonge leeftijd verslingerd aan racen. Toen hij vier jaar was, kreeg
hij zijn eigen kart. En hij trainde ontelbare uren op de kartbaan in Genk (België)

Slide 13 - Quizvraag

Vanaf zijn zevende mocht Max meedoen aan wedstrijden. Eerst in België en in Nederland. Hij
won al meteen kampioenschappen. Toen hij twaalf was ging hij internationale wedstrijden rijden.
Hij won toen ook Europese titels en wereldtitels. Zijn vader heeft er alles aan gedaan om Max zo
goed te maken. Hij was soms wel heel hard voor Max. Maar volgens Max heeft dat juist
geholpen. Want nu kan hij alles aan. Max was pas 17 jaar toen hij in 2015 voor het eerst meedeed aan de formule 1. Hij was de jongste debutant ooit. En zondag kan hij wereldkampioen worden. Maar Lewis Hamilton kan dat ook. Het wordt dus een super spannende race!

Slide 14 - Tekstslide

Zijn vader was soms wel heel hard voor Max. Max moest goed zijn best doen.