Het ziet ernaar uit dat je Javascript uit hebt staan.
Mèt Javascript kan je de website optimaal gebruiken.

Hoe zet ik Javascript aan?


Cookiestatement LessonUp B.V.

Laatste update: februari 2021

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die op je apparaat worden opgeslagen bij gebruik van onze Website: www.lessonup.com. Deze cookies zullen worden opgehaald wanneer je onze Website opnieuw bezoekt. Dit zorgt ervoor dat onze Website je herkent als een eerdere Websitebezoeker.

Waarom gebruiken we cookies?

Door het gebruik van cookies, kunnen we zien hoe onze Website wordt gebruikt en hoe we onze Website en diensten kunnen optimaliseren. Cookies helpen ook om de Website snel en veilig te maken. Daarnaast kunnen cookies door ons en derden gebruikt worden om jou relevante advertenties - op basis van jouw interesses - te tonen. Zie onderstaande tabel voor de specifieke doeleinden per cookie die wij gebruiken.

Onze Cookies

Service

Persoonsgegevens

Functie/doeleinde

Bewaartermijn

Relevante privacy policy

Google Analytics

IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag.

We gebruiken deze analytische cookie om inzicht te verkrijgen in Websitebezoekers/ gebruikers en hun interactie met de website en onze applicatie. De inzichten gebruiken we voor verbeteringen van onze Website.

1 jaar

Voor meer informatie raadpleeg de Google Privacy Policy.

Google Optimize

IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag.

We gebruiken deze analytische cookie voor multivariate testing om daarmee onze Website te kunnen verbeteren.

1 jaar

Voor meer informatie raadpleeg de Google Privacy Policy.

Google Adwords

IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag.

We gebruiken deze marketing cookie om Websitebezoekers/ gebruikers online advertenties te verstrekken op basis van hun interesses en voor verbetering van onze website.

1 jaar

Voor meer informatie raadpleeg de Google Privacy Policy.

YouTube

IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag.

We gebruiken deze functionele en analytische cookie om embedded video’s te kunnen afspelen.

Sessieduur

Voor meer informatie raadpleeg de Google Privacy Policy.

Vimeo

IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag.

We gebruiken deze functionele en analytische cookie om embedded video’s te kunnen afspelen.

Sessieduur

Voor meer informatie raadpleeg de Vimeo Privacy Policy.

LessonUp

Sessie ID, anoniem ID, taal, activiteit en klikgedrag op de Website.

We gebruiken deze functionele en analytische cookie om inzicht te verkrijgen in Websitebezoekers/ gebruikers en hun interactie met de Website – welke inzichten we gebruiken voor onder meer verbetering van onze Website.

Sessieduur

Voor meer informatie raadpleeg het LessonUp Privacystatement.

Stripe

Transactie-informatie (type betaling, betaalmethode, bedrag, datum).

We gebruiken deze cookie om betalingen voor onze pro en schoolgebruikers te verwerken.

1 jaar

Voor meer informatie raadpleeg de Stripe Privacy Policy.

Intercom

Voor- en achternaam, e-mailadres, IP-adres, bezochte pagina’s, type apparaat, activiteit en klikgedrag op de Website.

Wij gebruiken deze functionele en analytische cookie voor de chatfunctie op de Website om daarmee jouw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

1 jaar

Voor meer informatie raadpleeg het Intercom Privacy Statement.

Kan ik de cookies verwijderen?

Ja, je kunt de cookies zelf verwijderen in je internetbrowser.

Als je niet wilt dat cookies worden geplaatst op je apparaat, kun je dit via de cookie-instellingen van je browser veranderen. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten van onze Website mogelijk niet of minder goed functioneren zonder cookies.

Jouw rechten

Als betrokkene heb je het recht om ons te vragen om inzage, correctie en/of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Ook kun je ons vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken en om jouw persoonsgegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke door te geven.
Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking door ons van jouw persoonsgegevens.

Mocht je een dergelijk verzoek willen indienen, dan vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan dit Cookiestatement. Om misbruik van deze rechten te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Als je toestemming hebt gegeven om bepaalde cookies te plaatsen, dan kun je jouw toestemming altijd weer intrekken. Vanaf dat moment zullen we de betreffende cookies niet meer plaatsen. Dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van onze verwerking van jouw gegevens op basis van de cookies die op een apparaat zijn geplaatst voordat je jouw toestemming intrekt.

Als je van mening bent dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken, dan kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in dit Cookiestatement

Dit Cookiestatement kan worden gewijzigd. De meest recente versie van de Cookiestatement is van toepassing. Wij adviseren je daarom regelmatig de Cookiestatement na te lezen op eventuele wijzigingen.

LessonUp B.V.

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

Nederland

E-mailadres: privacy@lessonup.com

KvK-nummer: 64760006