Hoe werkt LessonUp

Wil je onze online toolkit uitproberen? Registreer je gratis en ga met LessonUp aan de slag. Krijg toegang tot de online lesbibliotheek en maak jouw eerste interactieve les. Ervaar zelf hoe LessonUp jou kan ondersteunen bij het uitvoeren van de belangrijkste baan in de wereld.

alt

Hoe maak je een gratis account?

Wij bieden iedereen een gratis versie van ons platform aan. Je krijgt direct toegang tot alle interactieve elementen waarmee je jouw leerlingen of studenten actief betrekt bij jouw les. Ga aan de slag en maak je eigen lesmateriaal.

Na je registratie krijg je een account met een proefperiode van 30 dagen. Gedurende deze 30 dagen heb je gratis toegang tot ons pro-abonnement. Daarna wordt je account automatisch omgezet naar een gratis abonnement. Kijk voor meer informatie over de diverse abonnementen bij Tarieven.

alt

Hoe werkt de online tool LessonUp?

LessonUp is de alles-in-één tool om eenvoudig zelf interactieve lessen te maken. Schakel niet langer tussen tools: gebruik slechts één platform in je les. Je kunt eigen PowerPoints eenvoudig importeren, inspiratie halen uit duizenden aanpasbare lessen in de lesbibliotheek of je laat AI-assistent Maia een gestructureerde les maken.

Met de interactieve functies verhoog je de betrokkenheid in de klas waardoor de lesstof beter beklijft. Van het activeren van voorkennis, het uitleggen van de lesstof tot het beoordelen van het kennisniveau. LessonUp ondersteunt jou in alle fases.

alt

Hoe verbind LessonUp jou met anderen?

Met leerlingen en collega's

In LessonUp vind je rapportages van de resultaten van jouw les zowel op klassikaal als individueel niveau. Je kunt op ieder antwoord individueel feedback geven om jouw leerling of student verder te helpen. Gebruik de resultaten bij oudergesprekken of teamvergaderingen.

Met andere docenten en opleiders

Docenten ontwikkelen continu mee aan het online platform zodat we altijd een goede aansluiting met het onderwijs hebben. Ook geven docenten trainingen en workshops over LessonUp op scholen. Via onze blogs, webinars en inspiratielessen delen we praktische en toepasbare informatie.

Stimuleer interactie in het klaslokaal

Welke interactieve elementen zijn er beschikbaar en hoe kun je ze toepassen in je lessen.

Quiz

Poll

Sleepvraag

Woordweb

Hotspots

Spinner

Stoplicht

Meer

LessonUp is echt een topprogramma! Het is gebruiksvriendelijk en de uitlegfilmpjes zijn fijn. Ik vind het een verademing vergeleken met andere tools die ik heb uitgeprobeerd.
Hetty Bos
Docent Frans bij Het Heerenlanden

Ontdek zelf hoe LessonUp werkt en maak een gratis account aan.