Aan de slag

Maak elke les interactief, boeiend en effectief met onze intuïtieve tool en lesbibliotheek. Geef les op jouw manier, ongeacht je ervaring met digitale tools. Jij hebt de controle.

alt

Maak interactieve lessen in een handomdraai

Upload je huidige lesmateriaal of maak zelf je eigen les. Voeg eenvoudig interactieve lesonderdelen toe met één klik op de knop.

alt

Sta krachtig voor de klas 

Geef les op jouw manier, ongeacht je ervaring met digitale tools. Jij hebt de controle.

alt

Houd de voortgang van leerlingen bij

Stimuleer het potentieel van elke leerling met LessonUp. Houd de individuele voortgang bij en differentieer lessen en oefeningen aansluitend op hun behoeften.

Duizenden interactieve lessen als basis voor jouw les

Met onze groeiende bibliotheek hoef je nooit een nieuwe les helemaal zelf te maken. Elk les is aanpasbaar aan jouw manier van lesgeven.

Stimuleer interactie tijdens de les met interactieve lesonderdelen

Ontdek alles over de interactieve lesonderdelen en hoe je ze toepast in de les. Stimuleer een actieve houding van de leerlingen en vergroot hun betrokkenheid tijdens de les.

Quiz

Poll

Sleepvraag

Woordweb

Hotspots

Spinner

Stoplicht

Meer

LessonUp is echt een topprogramma! Het is gebruiksvriendelijk en de uitlegfilmpjes zijn fijn. Ik vind het al met al een verademing vergeleken met andere tools die ik heb uitgeprobeerd.
Hetty Bos
Docent Frans bij Het Heerenlanden
alt

Sluit je aan bij duizenden andere docenten die LessonUp elke dag gebruiken

Voel je nooit meer alleen voor de klas. Sluit je aan bij de LessonUp-community en bundel je krachten met docenten over de hele wereld om leren boeiend en effectief te maken.