Bouw samen met ons aan de toekomst van het onderwijs

Samen met LessonUp Ambassadeurs zetten we stappen in de ontwikkeling van LessonUp én van jouw lessen. Niet alleen om het meeste uit jouw lessen te halen, maar ook om jouw collega’s te ondersteunen en bekend te maken met alle mogelijkheden van jouw favoriete tool. We bieden je natuurlijk een tool om lessen mee voor te bereiden, maar ook een leerplatform waar je tips van experts krijgt en waar ruimte is om te sparren met mededocenten. Goed om te weten is dat jij bepaalt hoe je de rol als ambassadeur invult en je geen verplichtingen hebt. 

alt

Wanneer ben je een LessonUp Ambassadeur? Jij …

🚀 bent een fervent gebruiker van LessonUp
🚀 bent die enthousiaste collega die graag helpt
🚀 maakt graag de verbinding tussen ICT en het onderwijs
🚀 wilt meer leren over LessonUp en didactiek 
🚀 deelt graag kennis en ervaringen uit met anderen
🚀 wordt enthousiast van inspirerende webinars en events
🚀 helpt ons om onze missie te verspreiden

Enthousiast over het ambassadeursprogramma? Meld je aan en we nemen contact met je op.

Benut alle mogelijkheden binnen LessonUp

Digitalisering binnen de school is essentieel en jij als Ambassadeur kunt hier een belangrijke rol in spelen. We reiken jou graag handige handvatten aan zodat jij en je collega’s dezelfde taal spreken als jullie leerlingen. Bouw samen aan de toekomst van het onderwijs. 

  • Tools om LessonUp expert of trainer te worden binnen jouw school
  • Ontmoet andere docenten in de ambassadeurscommunity
  • Laat je inspireren door andere ambassadeurs
  • Toegang tot exclusieve LessonUp didactische sessies en events
  • Sneakpreviews via productupdates
  • Testen van nieuwe functionaliteiten
  • Leuke LessonUp’s gadgets en goodies
  • Niet geheel onbelangrijk: door ons leerplatform te introduceren en uit te leggen help je het leven van je collega's en hun studenten te verbeteren! 👏
alt

Ambassadeursprogramma 2023-2024

Docenten zijn voor LessonUp het allerbelangrijkst. Daarom vinden wij het het een eer dat we ieder jaar een groep van 200+ docenten onze ambassadeurs mogen noemen. We hechten veel waarde aan de feedback en tips die wij ontvangen om ons leerplatform te kunnen blijven ontwikkelen en ervoor te kunnen zorgen dat jullie sterk voor de klas staan.

Als ambassadeur voorzien we je graag van extra informatie, inspiratie en handvatten om zo goed mogelijk les te kunnen geven. We helpen je er graag bij om tijd te besparen met je lesvoorbereiding, zodat je tijd hebt voor andere zaken. Daarnaast bieden we materiaal aan waarmee je collega’s kan helpen bij het implementeren van LessonUp.

Dit jaar staat het programma in het teken van onder andere samenwerken en de vormgeving van jouw lessen. Wij hopen jullie veel inspiratie te kunnen bieden in de vorm van content, webinars en events. Samen bouwen we aan de toekomst van het onderwijs. 

LessonUp, een jong bedrijf dat daadwerkelijk informatie ophaalt uit het werkveld
Roberto Alvarez, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen