Neem contact met ons op

Ben je benieuwd hoe je het jaarlijkse curriculum van je school kunt centraliseren in LessonUp? Of wil je weten hoe ons platform docenten kan ondersteunen bij het geven van interactieve lessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.

alt

We hebben een intuïtieve en interactieve tool voor docenten gemaakt. Hiermee kunnen docenten boeiende lessen voor hun leerlingen ontwikkelen. Kies jouw manier om gebruik te maken van LessonUp; maak zelf lessen, start met het uploaden van PowerPoints, of maak gebruik een van de duizenden lessen uit onze bibliotheek. Alle functionaliteiten zijn gemakkelijk, toegankelijk en gebouwd op vraag van docenten, met het idee om hen controle over hun les te geven. Laten we samen de toekomst van het onderwijs vormgeven!

Persoonlijke ondersteuning voor jullie school

1. Persoonlijk contact

Wanneer je vragen hebt en benieuwd bent naar de mogelijkheden van LessonUp voor jullie school, dan kun je eenvoudig een kennismaking met ons inplannen. Het gesprek is vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Wij laten je zien hoe LessonUp jullie kan helpen en beantwoorden graag alle vragen die er zijn.

Per mail kun je ons ook contacten, al je vragen worden binnen enkele uren beantwoord door een van onze collega's; Lisa, Daniëlle en Shivona.

alt

“We werken met een team van 40+ toegewijde collega's, met verschillende achtergronden en persoonlijkheden. We hebben verschillende talenten, passies, en ambities. En samen geloven we dat het onderwijs de toekomst vormt. Samen zijn we er voor docenten bij elke stap in LessonUp: van het uploaden van hun eerste PowerPoint tot het het geven les in ons platform. We helpen ze waar mogelijk en laten zien wat LessonUp allemaal kan.”

- Lisa van Wingerden (Teamlead Sales NL)

2. Gratis webinars en andere ondersteuning 

We bieden inspiratie in de vorm van webinars, workshops en gastcollege's. Ook delen we graag kennis via onze blog, helpdesk en community. Hierbij kun je denken aan handige tips om boeiende, interactieve en effectieve digitale lessen te creëren. Met deze ondersteuning duiken onze educatie specialisten onder andere dieper in op specifieke didactische onderwerpen. Ook helpen we docenten te laten zien hoe je LessonUp implementeert in jouw lessen. We helpen de theorie te vertalen naar praktijkgerichte werkvormen voor boeiende, interactieve lessen.

LessonUp is echt een top programma! Het is gebruiksvriendelijk en de uitlegfilmpjes zijn fijn. Ik vind het al met al een verademing vergeleken met andere tools die ik heb uitgeprobeerd.
Hetty Bos
Docent Frans bij Het Heerenlanden