Schoollicenties

Voor iedere school een passende LessonUp licentie

Een complete oplossing voor jouw team, sectie of school.

Samenwerken in een schoollicentie

Maken meerdere docenten op jouw school gebruik van LessonUp? Dan is een schoollicentie wellicht iets voor jullie! Al vanaf 10 docenten kun je aan de slag in een schoollicentie.

We denken graag met je mee over welke schoollicentie het beste bij jullie past. Ook verzorgen wij graag workshops om de docenten goed op weg te helpen.

Benieuwd wat een Schoollicentie Compleet voor jullie school kan betekenen? Vraag vrijblijvend een demo aan.

De schoollicentie loopt als een speer. Wij zijn heel enthousiast, ook over de service die jullie leveren!
Gerrita
Docent Aardrijkskunde bij het Carolus Clusius College

Schoollicentie Basis

Profiteer van de voordelen van de Docenten Pro-licentie, maar dan tegen een voordeliger tarief. Ook ontvang je flexibel licentiebeheer. Mocht een docent uit dienst gaan, dan wijs je de licentie gemakkelijk toe aan een andere docent. Lees hier meer informatie.

Schoollicentie Compleet

Deel je lessen met collega's in een gezamenlijke map of folder en werk tegelijkertijd samen aan dezelfde lessen. Alle gemaakte lessen binnen jouw school worden overzichtelijk gebundeld in een schoolkanaal. Zo werk je als school aan een eigen verzameling actueel lesmateriaal én ontwikkel je op laagdrempelige wijze samen met je collega's de beste lessen. Lees hier meer informatie.

Schoollicentie Plus

Een schoolbrede oplossing op maat. Wanneer je meer wensen hebt dan de Schoollicentie Compleet, dan denken wij graag met je mee in de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van eigen lesmethodes, werken in een redactiefolder of het inzetten van een ELO-integratie. Lees hier meer informatie.

Ik werkte al een hele tijd met de gratis versie van LessonUp. Mijn leerlingen kennen de manier van werken en ik ben nu zo blij met de schoollicentie! Ik kan én wil niet meer zonder.
Barbara
Docent Zorg en Welzijn bij het Compaen VMBO