Geef je team alle tools om optimaal les te kunnen geven

Eén plek waar de meest boeiende, leerzame en interactieve lessen voor in de klas kunnen worden gemaakt, centraal en veilig worden opgeslagen en toegankelijk zijn voor alle docenten en leerlingen. Dat is het schoolabonnement van LessonUp.

alt

Motiveer leerlingen met interactieve lessen

LessonUp is de meest innovatieve en interactieve tool voor en door docenten gemaakt. Met LessonUp kan iedere docent in een handomdraai de meest boeiende, leerzame en interactieve lessen samenstellen. Of docenten kunnen hun bestaande PowerPoints uploaden en interactiever maken met de onderdelen van LessonUp. Daarnaast is het mogelijk om een van de duizenden kant-en-klare lessen te gebruiken die door andere docenten zijn gemaakt, iedere les wordt op die manier door leerlingen gewaardeerd.

Docenten en leerlingen zijn dol op de interactiviteit van LessonUp. Het is heel eenvoudig om interactieve onderdelen aan een les toe te voegen. Quizvragen, open vragen, woordweb, sleepvraag, spinner, hotspots en nog veel meer. Elke functie stimuleert een ander soort betrokkenheid, waardoor lessen gegarandeerd nog dynamischer worden!

alt

Centraliseer lesmateriaal van alle collega's

Met het flexibele en AVG-bestendige schoolabonnement van LessonUp bouw je samen, als team, aan een uniek online lesportfolio. LessonUp geeft docenten toegang tot bestaande lessen die ze kunnen aanpassen aan hun eigen wensen. Binnen het schoolabonnement bieden wij ook de mogelijkheid om collega's samen nieuwe lessen te laten ontwikkelen. Door samen te werken aan en met gedeelde lessen, kan iedere school de collectieve vaardigheden en kennis van docenten optimaal benutten. En is een docent ziek of afwezig? Geen probleem, de les staat veilig opgeslagen en kan direct worden overgenomen door een collega. Geef collega's eenvoudig toegang tot een licentie vanuit de beheeromgeving.

alt

Laten we samen de toekomst van het onderwijs vormgeven

Onze tool is ontworpen vanuit de behoefte om docenten te ondersteunen bij het creëren van een inspirerende leeromgeving. Een docent op zijn best is immers de basis voor het onderwijs van de toekomst.

Naast onze gratis lesbibliotheek, publiceren wij papers, blogartikelen en casestudies, en organiseren we regelmatig webinars, workshops en gastcolleges over belangrijke ontwikkelingen in het onderwijs. Iedere keer worden de thema’s door ons vertaald naar praktische werkvormen die docenten direct in de praktijk kunnen toepassen. Op deze manier hopen wij samen de toekomst van het onderwijs vorm te geven.

Het schoolabonnement loopt als een speer. Wij zijn heel enthousiast, ook over de service die jullie leveren!
Gerrita
Docent Aardrijkskunde bij het Carolus Clusius College
alt

Sluit je aan bij 500+ scholen die LessonUp elke dag gebruiken

Nieuwsgierig hoe LessonUp jouw team kan versterken? Onze collega Lisa van Wingerden legt je graag meer uit over ons platform en het schoolabonnement. Via onderstaande link plan je snel en makkelijk een vrijblijvende afspraak in. Ontvang je liever direct een offerte? Ook dat is uiteraard mogelijk. Vul je gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur je persoonlijke voorstel.

Eenvoudig licentiebeheer

Voeg eenvoudig teamleden toe of verwijder ze en krijg toegang tot gebruiksinzichten.

Veilig en gecentraliseerd

Bewaar je lessen, toetsen en rapportages veilig conform AVG-richtlijnen.

Blijf flexibel en veerkrachtig

Je medewerkers kunnen elkaar makkelijker ondersteunen en voor elkaar invallen als dat nodig is.

alt

Persoonlijke ondersteuning voor je hele team

1. Met een schoolabonnement heb je een vast contactpersoon die altijd binnen een paar uur al je vragen beantwoordt.

2. Maak tijdens een teamworkshop van twee uur jouw eerste les en leer direct alles om LessonUp voor elke les te kunnen gebruiken. 

3. Met het schoolabonnement heb je de mogelijkheid om gastcolleges te boeken, stem jouw wensen af met onze collega's.