Ontdek de kracht van digitaal onderwijs voor jou en jouw studenten

Onderwijzen is meer dan alleen lesgeven. Een platform zoals LessonUp helpt om de connectie te maken met leerlingen en studenten en om te zorgen dat je de lesstof op een actieve manier kunt overbrengen.

alt

LessonUp vindt het belangrijk dat de leraar van de toekomst een goede toolkit in handen heeft om met vertrouwen en kennis het avontuur voor de klas te beginnen. Als basis van de toolkit kan iedere student gratis aan de slag met LessonUp.

De toolkit is onder andere geschikt voor de opleidingen:

- Onderwijsassistent

- Pabo-opleiding

- Lerarenopleiding

- Master Onderwijswetenschappen

Breng interactieve didactiek in jouw les en in de lessen van jouw studenten

Als (toekomstige) leraar wil je natuurlijk niets liever dan een connectie hebben met je studenten. Of dit nu de leerstof of de persoonlijke interactie betreft: die verbinding maakt de les. Passende didactiek en pedagogiek zijn hierin essentieel. Met onze digitale ondersteuning, in zowel een effectief platform als onze kennis van het onderwijs, breidt je je onderwijs-gereedschapskist nog verder uit.

Het Opleidersabonnement

Sluit het Schoolabonnement Compleet af voor elke docent die lesgeeft aan de leraren van de toekomst. Het voordeel?

Voor jullie als docenten 

Werk als school aan een eigen verzameling actueel lesmateriaal én ontwikkel op laagdrempelige wijze samen met je collega's de beste lessen in een eigen Schoolabonnement Compleet.

Voor jullie studenten

Alle studenten krijgen toegang tot de pro-functionaliteiten gedurende de gehele studietijd. Daarmee kunnen zij zich perfect voorbereiden tijdens stages om een goede docent te worden en leren zij hoe je werkvormen vormgeeft d.m.v een digitale tool. 

Gastcollege

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne en goede manier van start kan gaan. Daarom bieden wij een gratis educatieve gastcollege op locatie t.w.v. 599 euro, verzorgt door Jan-Wolter Smit (Head of Education bij LessonUp). In een middag ontdekken de studenten hoe zij LessonUp kunt inzetten voor de klas en ontdek hoe je een actieve leeromgeving creëert waarin studenten worden betrokken en gemotiveerd. 

De investering bedraagt enkel de abonnementskosten voor de docenten (84,30 euro excl. btw per docent vanaf 10 docenten).