Kanalen voor uitgeverijen, musea en andere organisaties

LessonUp, een online platform voor jouw digitale lesmateriaal

De voordelen van je eigen leskanaal

Digitaal platform

1.

Een gemakkelijke manier om interactief lesmateriaal te ontwikkelen, maken en aanpassen

Gemakkelijk aanpassen

2.

Creëer je eigen mini bibliotheek waarin iedereen jouw lesmateriaal kan vinden

Vergroot je bereik

3.

Deel en embed jouw lessen eenvoudig op je eigen website en sociale media

Heldere statistieken

4.

Ontvang statistieken over het gebruik en bereik van jouw lessen

LessonUp is een platform waarmee je eenvoudig interactieve lessen kunt maken die zowel op afstand als klassikaal gebruikt kunnen worden.

Als organisatie kun je een kanaal starten waarin al jouw interactieve lesmateriaal te vinden is.  Dit geeft je de mogelijkheid om al jouw materiaal onder de aandacht te brengen van de gebruikers van het platform en daarbuiten. Op dit moment werken meer dan 15.000 docenten dagelijks met LessonUp. Zij staan te popelen om kwaliteitscontent van organisaties te gebruiken om te schitteren voor hun klas. 

Zodra je je eigen kanaal en lessen op LessonUp hebt aangemaakt, kun je deze lessen eenvoudig delen en embedden op jouw website. Zo kan iedereen jouw content snel ontdekken, gebruiken en/of aanpassen. 

Vele mogelijkheden voor jullie materiaal

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het starten van een eigen leskanaal. Je kunt als kanaaleigenaar ervoor kiezen om aan de slag te gaan met het Basis Kanaal, hiermee kun je lessen maken en publiceren. Vervolgens zijn er vele extra opties mogelijk, waaronder: samenwerken aan lessen, inzicht in gebruik, content afschermen en hulp bij het ontwikkelen van materiaal.

Wij gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken wat passend is bij jullie wensen. Wil je dat we contact met je opnemen, of wil je een case study aanvragen? Klik dan op onderstaande button(s).