Webinars over LessonUp

Wil je meer weten over LessonUp? Volg dan onze gratis webinars!

Tijdens onze webinars komen verschillende onderwerpen aan bod. Hieronder vind je de webinars die momenteel gepland staan. Reserveer direct jouw plek!

Wanneer je je aanmeldt, krijg je binnen 15 minuten automatisch een agendaverzoek toegestuurd. In dit agendaverzoek staat de link naar de webinar. Op de dag van de webinar krijg je tevens een mail met nogmaals de link. De webinars worden verzorgd in Google Meet. Hiervoor hoeft niets gedownload te worden. Om deel te nemen hoef je alleen op de deelnamelink te klikken.

Ik heb laatst een korte maar krachtige webinar bij jullie gevolgd over toetsing. Dat vond ik zeer zinvol.
Anoniem

Webinar "LessonUp en didactiek"

In deze webinar behandelen we op welke didactische manier LessonUp ingezet kan worden in de klassikale én een setting waarin de leerlingen thuis zitten. Aan de hand van een voorbeeldles zullen we laten zien hoe de verschillende onderdelen van LessonUp ingezet kunnen worden.

Let op: Deze webinar gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.

Webinar "Beginnen met LessonUp"

Net begonnen met LessonUp? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In deze webinar laten we je alles zien dat je nodig hebt om een vliegende start te maken in LessonUp. Je leert meer over de basisfunctionaliteiten, zoals het maken van een les en het delen van een les met collega's.

Webinar "Toetsen in LessonUp"

Wil jij aan de slag gaan met digitaal toetsen? Dan is deze webinar perfect voor jou. Je leert meer over het maken en delen van een toets en het gebruiken van de toetsinstellingen. Daarnaast geven wij je handige tips hoe je kunt toetsen met LessonUp als de leerlingen thuiszitten.

Meld je gratis aan voor een van de onderstaande sessies.

Let op: Deze webinar gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.