Het ziet ernaar uit dat je Javascript uit hebt staan.
Mèt Javascript kan je de website optimaal gebruiken.

Hoe zet ik Javascript aan?


Webinars over LessonUp

Wil je meer weten over LessonUp? Volg dan onze gratis webinars!

Tijdens onze webinars komen verschillende onderwerpen aan bod. Hieronder vind je de webinars die momenteel gepland staan. Reserveer direct jouw plek!

Wanneer je je aanmeldt, krijg je binnen 15 minuten automatisch een agendaverzoek toegestuurd. In dit agendaverzoek staat de link naar de webinar. Op de dag van de webinar krijg je tevens een mail met nogmaals de link. De webinars worden verzorgd in Google Meet. Hiervoor hoeft niets gedownload te worden. Om deel te nemen hoef je alleen op de deelnamelink te klikken.

Ik heb laatst een korte maar krachtige webinar bij jullie gevolgd over toetsing. Dat vond ik zeer zinvol.
Anoniem

Webinar ''Beginnen met LessonUp''

Net begonnen met LessonUp? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In deze webinar laten we je alles zien dat je nodig hebt om een vliegende start te maken in LessonUp. Je leert meer over de basisfunctionaliteiten, zoals het maken van een les en het delen van een les met collega's. Daarnaast geven wij tips hoe je les kunt geven als jouw klas thuiszit.

Meld je gratis aan voor onderstaande sessie.


Let op: Deze webinar is voor beginners en gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.

Webinar ''LessonUp in de klas''

Heb je LessonUp ontdekt tijdens de periode van het thuisonderwijs en mag je eindelijk weer lesgeven in de klas? Of wil je graag weten hoe jij het straks in de klas kunt inzetten? LessonUp is ontwikkeld voor een klassikale setting en wij leggen je graag uit hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken.

Meld je gratis aan voor onderstaande sessie.

Webinar ''Hybride onderwijs en LessonUp''

Wil je leren hoe je LessonUp kunt gebruiken in een (gedeeltelijk) hybride onderwijssituatie? Meld je dan aan! Tijdens dit webinar gaan we in op de technische manier om LessonUp en een videobelprogramma te gebruiken en vertellen wij je hoe je les kunt geven als (een deel van) jouw klas thuiszit. Daarnaast geven wij didactische tips.

Meld je gratis aan voor onderstaande sessie.

Let op: Deze webinar gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.

Webinar "Toetsen (op afstand) in LessonUp"

Wil jij aan de slag gaan met digitaal toetsen? Dan is deze webinar perfect voor jou. Je leert meer over het maken en delen van een toets en het gebruiken van de toetsinstellingen. Daarnaast geven wij je handige tips hoe je kunt toetsen met LessonUp.

Meld je gratis aan voor onderstaande sessie.

Let op: Deze webinar gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.