Het ziet ernaar uit dat je Javascript uit hebt staan.
Mèt Javascript kan je de website optimaal gebruiken.

Hoe zet ik Javascript aan?


Webinars over LessonUp

Wil je meer weten over LessonUp? Volg dan onze gratis webinars!

Tijdens onze webinars komen verschillende onderwerpen aan bod. Hieronder vind je de webinars die momenteel gepland staan. Reserveer direct jouw plek!

Wanneer je je aanmeldt, krijg je binnen 15 minuten automatisch een agendaverzoek toegestuurd. In dit agendaverzoek staat de link naar de webinar. Op de dag van de webinar krijg je tevens een mail met nogmaals de link. De webinars worden verzorgd in Google Meet. Hiervoor hoeft niets gedownload te worden. Om deel te nemen hoef je alleen op de deelnamelink te klikken.

Ik heb laatst een korte maar krachtige webinar bij jullie gevolgd over toetsing. Dat vond ik zeer zinvol.
Anoniem

Webinar ''Beginnen met LessonUp''

Net begonnen met LessonUp? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In deze webinar laten we je alles zien dat je nodig hebt om een vliegende start te maken in LessonUp. Je leert meer over de basisfunctionaliteiten, zoals het maken van een les en het delen van een les met collega's. Daarnaast geven wij tips hoe je les kunt geven als jouw klas thuiszit.

Meld je gratis aan voor een van onderstaande sessies.


Let op: Deze webinar is voor beginners en gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.

Webinar ''LessonUp in de klas!''

Instructie geven, Quizzen doen op het bord en op allerlei andere (interactieve) manieren LessonUp gebruiken in de klassikale setting?

In deze webinar leggen we je uit hoe jij LessonUp het meest optimaal kunt gebruiken in de klassikale setting terwijl de leerlingen fysiek in het lokaal zitten.

Meld je gratis aan voor onderstaande sessie.

Let op: Deze webinar is voor beginners en gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.

Webinar "Toetsen in LessonUp"

Wil jij aan de slag gaan met digitaal toetsen? Dan is deze webinar perfect voor jou. Je leert meer over het maken en delen van een toets en het gebruiken van de toetsinstellingen. Daarnaast geven wij je handige tips hoe je kunt toetsen met LessonUp.

Meld je gratis aan voor een van onderstaande sessies.

Let op: Deze webinar gaat in op onderdelen die alleen beschikbaar zijn in de proeflicentie, Docenten Pro-licentie en schoollicentie.