Creëer lessen met Maia en bespaar tijd

De laatste tijd hoor je overal gesprekken over kunstmatige intelligentie en ChatGPT. Deze discussies gaan vaak over de mogelijke voordelen (en risico's) van AI in het onderwijs, maar een belangrijke vraag voor jou is: hoe kan AI jou als docent ondersteunen, en je leven een stukje makkelijker maken?

alt

Maak gebruik van onze handleiding over Maia, jouw AI-assistent

In een overzichtelijk stappenplan begeleiden we je door alle noodzakelijke onderdelen om met een paar clicks in enkele minuten effectieve quizvragen, polls, en zelfs volledige lessen te genereren. Daarnaast laten we door middel van een meetinstrument zien op welke manier je de educatieve waarde van je les kunt controleren. We hopen dat je na het lezen van deze handleiding zekerder van deze technologie bent geworden en geïnspireerd bent geraakt om het toe te passen in je onderwijs. Al nieuwsgierig geworden?

Vul onderstaand formulier in en ontvang jouw gratis handleiding per mail.

LessonUp biedt de mogelijkheid om een automatische les to creëeren op basis van je invoer. Hierdoor is de hele basis van mijn les gemaakt en hoefde ik alleen te finetunen. Ideaal dus om je lessen up to date te houden, zonder uren kwijt te zijn aan het ontwikkelen ervan.
Annelou Molendijk
Docent, Rotterdam