Gastcolleges

Educatieve en inspirerende gastcolleges

Wil je samen met meerdere collega's geïnspireerd worden over het gebruik van LessonUp? Wij komen graag langs bij jullie op school.

Als docent wil je natuurlijk niets liever dan een connectie hebben met je studenten. Of dit nu de leerstof of de persoonlijke interactie betreft: die verbinding maakt de les. Passende didactiek en pedagogiek zijn hierin essentieel. Met de digitale ondersteuning van LessonUp, in zowel een effectief platform als onze kennis van het onderwijs, breid je je onderwijs-gereedschapskist nog verder uit.

Kies uit een van onze gastcolleges of vraag een gastcollege op maat aan.

College 1: Keep an eye on your students, not on your digital tools

Een inspirerende sessie waarbij we laten zien dat de kracht van digitale didactiek niet ligt in de knopjes, maar in jouw didactische- en pedagogische vaardigheden. Alles begint met jou, de docent. Ontdek hoe jij en jouw leerlingen voordeel kunnen halen aan de krachtige driehoek van leerstof, digitale oplossingen en didactiek. Let’s talk about education!

College 2: Evidence based learning in jouw lessen

Er wordt veel gesproken over evidence based learning (EBL). De onderzoeken van John Hattie en Robert Marzano zijn absoluut relevant. Maar hoe ziet dat er uit in je dagelijkse lespraktijk? In deze inspiratiesessie geven wij je handvatten zodat je EBL effectief kunt integreren in je lessen. En dan blijkt het antwoord verrassend vanzelfsprekend: Oh, zo ziet dat er uit in mijn lessen!

Een gastcollege bij jou op school

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne en goede manier van start kan gaan. Daarom bieden wij  inspirerende educatieve gastcolleges. Deze colleges worden verzorgt door Jan-Wolter Smit - Head of Education bij LessonUp. Ontdek tijdens de sessie hoe je LessonUp kunt inzetten in de klas en ontdek hoe je een actieve leeromgeving creëert waarin studenten worden betrokken en gemotiveerd.

Een gastcollege bedraagt 599 euro incl. btw. Het minimale aantal om het gastcollege te verzorgen is 25 deelnemers.