Pers & media pagina

Welkom op onze pers & media pagina! We zijn hier om u te helpen bij het vinden van de belangrijkste informatie over hoe docenten en scholen de betrokkenheid van leerlingen kunnen vergroten met behulp van de digitale toolkit van LessonUp.

Over ons

LessonUp is in 2015 opgericht met als doel elke leraar in staat te stellen om de meest boeiende, vreugdevolle en effectieve leermomenten te creëren voor hun leerlingen. Speciaal voor hen zet ons team van 45+ professionals zich elke dag in om bestaande leerstof van docenten om te zetten in complete interactieve lessen. Tegenwoordig staan ​​er meer dan 1.500.000 kant-en-klare lessen in de lesbibliotheek van LessonUp en gebruiken meer dan 250.000 docenten uit 139 landen maandelijks onze digitale toolkit. Kijk voor meer informatie in ons downloadgedeelte.

Laat je inspireren door alles wat docenten kunnen doen met een les van LessonUp!

Op zoek naar inspiratie over hoe leraren hun leerlingen bij de les kunnen betrekken met LessonUp? En hoe onze interactieve lessen eruit zien?

Ontdek inspirerende lessen van onze bekende contentmakers!

Ben je op zoek naar inspiratie over hoe je als docent je leerlingen kunt betrekken bij kunst, literatuur, geschiedenis, of actualiteit?