Make every class better than the last

Met LessonUp maak je binnen een handomdraai de meest boeiende, leerzame en interactieve lessen.
alt

Creëer lessen met Maia en bespaar tijd

Efficiënt, snel, behulpzaam en ze staat altijd voor je klaar, dat is onze nieuwe  AI-assistent Maia. Ze helpt je binnen enkele minuten een les te creëren. Deze les bevat een duidelijke structuur: ze start met het belangrijkste leerdoel, activeert voorkennis en informatieve slides. Tot slot kun je kiezen om te eindigen met een exit ticket voor reflectie op de les.

Gebruik Maia's lessen ter inspiratie. Bekijk haar suggestie, pas aan naar eigen wens en voeg interactieve onderdelen toe. Maia maakt het je eenvoudig om in enkele minuten over ieder onderwerp een les te creëren en jij hebt de controle!

alt

Motiveer elke leerling om actief mee te doen

Houd de aandacht van je leerlingen vast door ze actief bij de les te betrekken met interactieve lessen en oefeningen.

Om de betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten, kun je in LessonUp makkelijk verschillende interactieve opties aan lesmaterialen toevoegen. Quizvragen, open vragen, een woordweb, sleepvragen, spinner, hotspots en nog veel meer. Elk interactief element stimuleert een ander soort betrokkenheid, waardoor lessen gegarandeerd nog dynamischer worden!

alt

Gratis lesbibliotheek

Krijg toegang tot meer dan een miljoen interactieve lessen om op voort te bouwen. Lessen gemaakt, getest en gegeven door docenten zoals jij. Elke les is volledig aanpasbaar, zodat je er je eigen les van kunt maken.

Als er al een les is over een onderwerp en deze is goed, waarom zou je dan een nieuwe les maken? Bespaar jezelf tijd en kijk vandaag nog in onze gratis lesbibliotheek. Hier vind je lesmateriaal voor ieder vak en schooltype dat je meteen kunt gebruiken of aanpassen!

alt

Extra inspiratie en ondersteuning

Ons platform is ontworpen vanuit de behoefte om docenten te ondersteunen bij het creëren van een inspirerende leeromgeving. Een docent op zijn best is immers de basis voor het onderwijs van de toekomst.

Naast onze gratis lesbibliotheek, publiceren wij papers, blogartikelen en casestudies, en organiseren we regelmatig webinars, workshops en gastcolleges over de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijs. Iedere keer worden de thema’s door ons vertaald naar praktische werkvormen die je direct in jouw les kunt toepassen.

Duizenden interactieve lessen als basis voor jouw les

In onze groeiende online lesbibliotheek vind je kant-en-klare lessen die je direct kunt geven of aanpassen zoals jij wilt!

Ontdek wat LessonUp voor jou kan betekenen